E-bokföring

Med SpeedLedger e-bokföring bank blir bokföringen enklare genom integreringen med bankkontot och mindre traditionellt debet- och kredittänkande.

Av erfarenhet vet vi på LRF Konsult att upplägget av redovisningen i e-bokföringen är väldigt viktigt. Om du vill hamna rätt från början är LRF Konsult din partner. Vi gör det helt enkelt lättare att vara företagare.
 
Starthjälp e-bokföring
LRF Konsult har arbetat med e-bokföring och starthjälpen sedan 2002 och har många specialister över hela landet.
 
Då uppstarten av ett nytt bokföringsprogram är av stor betydelse för det fortsatta bokföringsarbetet erbjuder vi inom LRF Konsult en tre timmars uppstartshjälp.

Starthjälpen anpassas helt efter dina behov där vi tillsammans hjälps åt med:

  • Import av SIE-fil från gammalt system
  • Inställningar av kontoplan, kontokopplingar och resultatgrupper
  • Synkronisering av bankkontot
  • Upplägg av rutiner för den löpande bokföringen


Genom att ta hjälp från en av våra specialister på e-bokföring får du rätt rutiner som gör redovisningen enklare och mindre tidskrävande. Beroende på hur mycket av den egna bokföringen du själv vill ta hand om kan vi erbjuda ett upplägg för din löpande redovisning, momsredovisning, bokslut och deklaration.

Du kan välja mellan enstaka tjänster eller en behovsanpassad totallösning. Vill du sköta bokföringen själv, så kan du ge oss tillgång till din bokföring så att vi kan hjälpa dig när du kört fast eller vill ha någon som kontrollerar att du gjort rätt.

Specialistkunskaper inom många områden
LRF Konsults rådgivare och specialister arbetar i nära samarbete med varandra. Som kund till oss får du därmed tillgång till specialistkunskap inom en rad områden, exempelvis:

Mer om Speedledger>>

Kontakta oss