Elektronisk fakturahantering

EFH är en smart tjänst där du som kund slipper manuell hantering av fakturor. Du väljer nivå för din elektroniska effektivisering av inkommande och utgående fakturor. Dyrt? Nej, i själva verket sparar du både tid och pengar.

Elektronisk fakturaVi tror att du har viktigare saker att göra än att hantera dina leverantörers fakturor. Vi tror även att du kan tjäna både tid och pengar på att låta oss ta hand om dem. Dina leverantörer skickar sina fakturor till oss, och du granskar, attesterar och godkänner dem för betalning över nätet, när som helst och var som helst.

Vad du får

  • Effektiv elektronisk hantering av alla fakturor
  • Bättre kontroll på resultat och kassaflöde
  • Elektroniskt arkiv med alla fakturor

Eftersom alla fakturor finns i systemet samma dag som fakturan anländer får du bättre kontroll på resultat och likviditet. Företagets fakturor går till rätt person i rätt ordning. Du får kontroll över flödet och inget försvinner på vägen. Du kan, med full säkerhet, när du vill och var du vill sköta attest och kontroll. Alla äldre fakturor arkiveras i ett elektroniskt arkiv.

Välj din nivå
Välj i vilken grad och omfattning du vill effektivisera din fakturahantering, både inkommande och utgående fakturor, med hjälp av elektronisk fakturahantering!

Prisexempel
Du tar emot 70 fakturor/månad och skickar 30. Din månadskostnad hamnar då på ca 1325 kronor.

Kontakta oss