Redovisningsbyrå

I 100 år har LRF Konsult hjälpt företag med sin ekonomi, redovisning och bokföring. Det gör oss till en av Sveriges mest erfarna redovisningsbyråer.

Ledande i Sverige

På vår redovisningsbyrå finns cirka 600 auktoriserade redovisningskonsulter, vilket är det största antalet redovisningskonsulter i ett och samma redovisningsföretag i Sverige. Våra rådgivare och redovisningskonsulter finns på drygt 130 orter runt om i Sverige, vilket gör att att vi har koll på den lokala marknaden. 

Auktoriserade redovisningskonsulter

LRF Konsult är medlemmar i SRF konsulterna (tidigare SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) som är den äldsta och ledande branschorganisationen för Auktoriserade Redovisningskonsulter. SRF Konsulterna grundades 1936 och arbetar för en sund branschutveckling och fortlöpande kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna.

En Auktoriserad Redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och lång praktisk erfarenhet. Förbundets tillsyn och krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning gör att företagaren får en trygg och seriös samarbetspartner.

LRF Konsults auktoriserade redovisningskonsulter arbetar med ekonomisk rådgivning och sköter bokföring, bokslut och deklarationer för Sveriges småföretagare. Vi lägger stor vikt vid proaktiv rådgivning och vi har som måtto att överträffa kundens förväntningar varje dag.

Låt vår redovisningsbyrå ta ansvaret

Söker du som småföretagare en ny redovisningsbyrå? Kontakta ett av Sveriges mest erfarna redovisningsföretag, vi finns över hela Sverige. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. 

Kontakta oss