Deklaration för skogsägare

Som skogsägare har du större möjligheter än andra företagare att fördela inkomsterna över tiden. Men för att du ska få ut det mesta av ditt skogsägande så krävs planering och eftertanke.

Vi hjälper dig betala rätt skatt!

I grunden är det mesta ganska enkelt. Men för det som är komplicerat så finns vi med vår kompetens för att hjälpa dig med din bokföring och deklaration. Vi utbildar och informerar våra rådgivare kontinuerligt med de senaste skattenyheterna så att du att du kan känna dig trygg att du betalar rätt skatt.

LRF Konsult är Sveriges mest anlitade ekonomiska rådgivare för skogsägare. Med en nästan 100-årig historia med jord- och skog som utgångspunkt, så vågar vi påstå att vi är det bästa alternativet för dig som skogsägare.

 

Bli Digital Skogsägare

- Bokslut, deklaration och skogsekonomisk rådgivning till ett fast pris per månad.  

Digital SkogsägareKombinera nya digitala verktyg som ger dig ordning och reda i din skogsfastighets ekonomi på ett enkelt sätt. Du har alltid kunniga och aktiva rådgivare nära till hands. På ett nytt sätt får du full kontroll på din skogsekonomi och kopplat till detta har du landets bästa skatterådgivning för skogsägare, något som är extra viktigt nu när skattereglerna kan komma att ändras. LRF Konsult kan skog & skatt och vi har en snart hundraårig erfarenhet att luta oss mot.

Med Digital Skogsägare vet du alltid vad du betalar för genom ett fast pris per månad på 399:- exkl. moms.  Med andra ord ger vi dig alla förutsättningar för ett lönsamt skogsägande.

Bli Digital Skogsägare nu>>

Kontakta oss

Digital Skogsägare - hur enkelt som helst

 

Kombinera nya digitala verktyg som ger dig ordning och reda i din skogsfastighets ekonomi på ett enkelt sätt. Prova gratis under 30 dagar! 

Bli Digital Skogsägare nu>>