VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Gården Byter Ägare

Gården Byter Ägare är en årligt återkommande kampanj där vi går närmare in på familjens förutsättningar, ekonomi, skatt och juridik i ett ägarskifte. Årets upplaga av seminarier är nu avslutad och vi tackar alla er som deltog. Väl mött nästa gång under 2018.

Gården Byter Ägare - så fungerar det

Vi har under årens lopp träffat över 25 000 jord-och skogsbrukare. Dels kommer de som ska ta över och dels de som ska överlåta sin fastighet.

På många håll arrangerar vi träffarna på LRF Konsults kontor i en mindre grupp, där alla kan komma till tals. På en del håll har vi valt att arrangera i större format och att även bjuda in samarbetspartners. De som deltar i en träff erbjuds tjänsten ”Starthjälp ägarskifte”, då man för ett rabatterat pris får träffa en auktoriserad generationsskiftare.

Portrait

Välkommen att kontakta mig med frågor!

Vibeke Alstad, Fastighetsmäklare och Jägmästare Tfn: 0457-443 52 Välj ett annat kontor
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.

Generella råd vid generationsskifte

Det är mycket att tänka på inför ett generationsskifte och även om varje enskilt fall är unikt så finns det några generella råd man kan ge.

Står ni inför ett generationsskifte?»

Digital Skogsägare - hur enkel som helst

Kombinera nya digitala verktyg som ger dig ordning och reda i din skogsfastighets ekonomi på ett enkelt sätt. Prova gratis under 30 dagar! 

Bli Digital Skogsägare nu»