Ska du sälja din skogs- eller lantbruksfastighet?

När du ska sälja din gård dyker det ofta upp en mängd frågor. Det kan exempelvis vara vad fastigheten är värd, hur arrendet på åkern och jakträtten ska hanteras, om skogen ska säljas avstyckad för sig, vad skatten blir, till när det är bäst läge att sälja just din fastighet. Mycket att tänka på? Inte om du anlitar det företag som har branschens längsta erfarenhet och all den kompetens du behöver under ett tak.

Bli kontaktad

Vi ger dig en trygg försäljningsprocess där du som säljare har de bästa förutsättningarna att göra en så bra affär som möjligt. Varje år säljer vi över tusen skogs- och lantbruksfastigheter över hela Sverige. Våra fastighetsmäklare har erfarenhet och relevant utbildning inom jord och skog, såsom agronomer, skogsmästare, skogsvetare och jägmästare. Ofta jobbar vi tillsammans i ett försäljningsuppdrag med våra kollegor som är jurister, lantmätare, ekonomer, arrendespecialister och företagsrådgivare. Det är en bredd  vi är unika med.

Vad du får

  • Genuint kompetenta och utbildade mäklare inom skog och lantbruk nära dig och din fastighet.
  • Marknadens vassaste fastighetsvärdering.
  • Tillgång till vårt unika kontaktnätverk och spekulantregister.
  • Specialister som hjälper dig med alla frågor kring ex. juridik, arrende, ekonomi och skatt.
  • En flexibel lösning som anpassas efter just dina behov.

Vi har fastighetsmäklare spridda över hela landet, vilket ger oss en mycket god lokal marknadskännedom. Tillsammans med våra 1500 kollegor inom ekonomi, juridik och affärsrådgivning ger det våra kunder ett stort mervärde och de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning. Därför är vi Sveriges största mäklare av skogs- och lantbruksfastigheter. Funderar du på att sälja?

Funderar du på att sälja? Fyll i dina uppgifter i nedanstående formulär så kontaktar vi dig.

Kontakta oss