VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Kostnadsfri värdebedömning av din gård

Inför en försäljning, om du bestämt dig eller funderar på att sälja i framtiden, gör vi en värdebedömning utan kostnad. Hör av dig så bokar vi en tid!

Marknadens bredaste kompetens

Våra mäklare har allt som krävs för att din försäljning ska bli lyckad. Vi brinner för jord och skog och vet att varje fastighet, likväl som fastighetsägare är unik. När du anlitar LRF Konsult diskuterar vi igenom det upplägg som passar bäst för dig och din fastighet.

Våra fastighetsmäklare specialiserade inom fastighetsförsäljning av jord- och skogsbruksfastigheter. Med lokala kunskaper och erfarenheter är vi idag marknadsledande på området. Det drar du nytta av när du anlitar oss!


Fråga våra fastighetsmäklare

Det brukar vara många frågor som dyker upp när man skall sälja sin gård. När är det bäst att sälja, hur ska man förbereda för att få bra betalt, blir det fastighetsreglering eller köp via lagfart och vad innebär alla servitut? Dessa, och en hel del andra frågor, går vi igenom då vi träffas på gården eller på vårt kontor.


Gratis värdebedömning

Om vi fått tillräckligt med information under mötet kan vi ge dig en muntlig värderbedömning av fastigheten som är helt gratis.

Önskar du en skriftlig värdering av din fastighet erbjuder vi marknadens bästa värderingstjänst. Lyssna med din lokala fastighetsvärderare eller fastighetsmäklare vad kostnaden blir för just din fastighet.

Fyll i dina uppgifter online så kontaktar vi dig för en kostnadsfri värdebedömning av din fastighet

Är du kund idag?
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL*

Om PuL och penningtvätt

Information om behandling av personuppgifter hos LRF Konsult.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi bevakar de senaste trenderna och ger dig aktuell information från aktörer inom branschen.

Börja prenumerera redan idag!»