VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Kostnadsfri värdebedömning av din gård

Inför försäljning av din skogs- eller jordbruksfastighet, om du bestämt dig eller funderar på att sälja i framtiden, gör vi en muntlig värdebedömning utan kostnad. Hör av dig så bokar vi en tid!

Marknadens bredaste kompetens

Anlita LRF Konsult när du ska sälja din gård! Vi brinner för jord och skog och har all den kunskap och erfarenhet som behövs. Vi är marknadsledande och har som specialister mycket bred kompetens. Det drar du nytta av när du anlitar oss!


Din fastighet är unik

Varje fastighet är unik och så även varje fastighetsägare. När du anlitar LRF Konsult diskuterar vi igenom det upplägg som passar bäst för just din försäljning.


Kostnadsfri värdebedömning

Det brukar vara många frågor som dyker upp när man skall sälja sin gård. När är det bäst att sälja, hur ska man förbereda för att få bra betalt, blir det fastighetsreglering eller köp via lagfart och vad innebär alla servitut?
Dessa, och en hel del andra frågor, går vi igenom då vi träffas på gården eller på vårt kontor. Dessutom ger vi dig, i de fall det finns tillräckligt med information, en muntlig kostnadsfri värdebedömning.

Önskar du ett skriftligt värdeutlåtande av din fastighet erbjuder vi marknadens bästa värderingstjänst. Lyssna med din lokala fastighetsvärderare eller fastighetsmäklare vad kostnaden blir för just din fastighet.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Är du kund idag?
Dataskyddspolicy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi bevakar de senaste trenderna och ger dig aktuell information från aktörer inom branschen.

Börja prenumerera redan idag!»