VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa alla bilder
Skogsfastighet i Nästansjö Vilhelmina.

Fakta om fastigheten

Typ:
Lantbruk
Virkesförråd:
8 600 m³sk
Fastighet:
Vilhelmina Fredrikshall 1:4

Skog 156 ha

Utgångspris/ försäljningssätt

1 650 000 kr
Intresseanmälan

Kontakt

bild_Göran Göran Ek
Fastighetsmäklare
090-108086
070-6474961
goran.ek@lrfkonsult.se
bild_Steve Steve Fahlgren
Jägmästare
0703142431
steve.fahlgren@lrfkonsult.se
LRF Konsult Umeå
Västra Esplanaden 19
903 25 Umeå
Vilhelmina Fredrikshall 1:4

Skogsfastighet i Nästansjö Vilhelmina.

Skogsfastighet i Nästansjö med ett utskifte kring Marsån i höjd med Stalon. Totalt tre skiften med en produktiv areal om ca 122 ha och ett virkesförråd om ca 8 600 m3sk.

Skogsuppgifter

På fastigheten finns en skogsbruksplan upprättad 2009 av Skogssällskapet Vilhelmina. En revidering i fält av planen är gjord av Steve Fahlgren 2017-07 LRF Konsult AB. Enligt skogsbruksplanen omfattar den produktiva skogsmarken ca 122 ha med ett totalt virkesförråd om ca 8 600 m3sk varav ca 5 700 m3sk är S2-skog.

Fastighetsgränser

Fastighetens gränser kan vara bristfälligt uppmarkerade. Säljaren svarar ej för ytterligare uppmarkering av dessa.

Läge

Två av fastighetens totalt tre skiften är belägna omkring byn Nästansjö som ligger 24 km norr om Vilhelmina. Ett skifte är beläget i höjd med Stalon och delas av Marsån.

Jakt

Fastigheten är registrerad inom Korpkullens jaktlag som utgörs av ca 2 028 ha. Källa Länsstyrelsen.

Forn- och kulturlämningar

Det finns inga nyckelbioptper eller höga natur-/kulturvärden registrerade på fastigheten. Källa seSverige.

Besiktning och undersökningsplikt

Köparen är väl medveten om att uppgifterna från skogsbruksplanen i objektbeskrivningen är framtagna enligt för skogsbruksplanläggning gängse metod och är endast ungefärliga. Det kan förekomma avvikelser både uppåt och nedåt. Avvikelserna gäller både enskilda bestånd och summan av dessa. Det kan således inte av Köparen uppfattas som någon garanti att uppgifterna korrekt återger fastighetens egenskaper. Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en skrivelse där det betonas att de i fastighetsbeskrivningen lämnade uppgifterna är ungefärliga. Informationen i fastighetsbeskrivning är baserad på ägarens uppgifter samt annat tillgängligt offentligt material. För felaktigheter i detta material ansvaras ej. För händelse som inte kunnat förutses eller påverkas och som ändrar givna förutsättningar ansvaras ej. LRF Konsult förbehåller sig rätten att ändra fastighetsbeskrivningen, dess omfattning eller förutsättningar i den mån det anses erforderligt, utan särskilt meddelande. LRF Konsult ägnar sig åt, vad man enligt fastighetsmäklarlagen kallar, sidoverksamhet och förmedlar annonserbjudande till Hemnet Service HSN AB. Fast ersättning lämnas indirekt med 300 - 800 kr.

Förvärvstillstånd

Juridisk person behöver förvärvstillstånd liksom privatperson som ej varit mantalsskriven inom Vilhelmina kommun det senaste året.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 790000 kr

HitCounter