VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa alla bilder
Hyresfastighet centralt i Grythyttan

Fakta om fastigheten

Typ:
Kommersiell
Fastighet:
Hällefors Grythyttan 6:258
Torget 2
71260 Grythyttan

Utgångspris/ försäljningssätt

2 400 000 kr

Kontakt

bild_Agneta Agneta Andersson
Fastighetsmäklare
058118569
0702925540
agneta.andersson3@lrfkonsult.se
LRF Konsult Lindesberg
Prästgatan 6
711 31 Lindesberg
Hällefors Grythyttan 6:258

Hyresfastighet centralt i Grythyttan

Hyresfastighet med bageriet/ Cafe´Guldkringlan samt hyreslägenheter mitt på torget i Grythyttan. Med det unika läget samt genomströmningen av folk, så finns det mycket att utveckla för den rätta personen 2 st vandrarhemsrum, 4 lägenheter finns i fastigheten och ett bageri.

Byggnader

Hyresfastighet/Guldkringlan

Tre våningar med källare samt översta våningen inredd vind.

Energideklaration

Se bifogad energideklaration

Guldkringlan

Ett unikt tillfälle att köpa en hyresfastighet centralt. Fastigheten innehåller ett cafe´ med plats för ca 60 sittande gäster. Här hittar du läckra bakverk, bakade i bageri Guldkringlan med anor från 1928, när man kommer in så får man ögonen på den vackra gröna väggen bakom kassan. Den väggen är kulturmärkt. Konditoriet är handikappanpassat med ramp in till konditoriet samt en handikappad toalett/med handfat, skötbord. Ramp samt trappa in till konditoriet uppvärmt med värmekablar. Det finns en köksavdelning med disk och förråd, kylar och frysar. Golvet är renoverat 2010. Personalutrymme med låsbara skåp samt toalett/handfat Bageriets hyra är 9 200 kr /mån plus moms. Ingår uppvärmning. Upplåtelsen gäller t o m 2021.

Energideklaration

Ett unikt tillfälle att köpa ett cafe´/vandrarhem i Bergslagen.Plats för ca 60 sittande gäster. Här hittar du läckra bakverk, bakade i bageri Guldkringlan med anor från 1928, när man kommer in så får man ögonen på den vackra gröna väggen bakom kassan. Den väggen är kulturmärkt. Hemligheten bakom alla goda smaker och dofter är råvaror av högsta kvalitet, hemgjorda fyllningar och traditionellt hantverk. Sen 2011 har Hendrik Van Bentum bakat och drivit konditoriet med hjälp av tillsvidareanställd personal. Konditoriet sköter också om uthyrning av de två vandrarhemsrummen. Konditoriet har plats för ca 60 gäster. På sommaren har man också en uteservering med plats för lika många. Idag så bakar man bröd till Hällefors kommun, samt att man levererar bröd /smörgåsar till bensinmacken i Grythyttan. Konditoriet är handikappanpassat med ramp in till konditoriet samt en handikappad toalett/med handfat, skötbord. Ramp samt trappa in till konditoriet uppvärmt med värmekablar. Det finns en köksavdelning med disk och förråd, kylar och frysar. Golvet är renoverat 2010. Personalutrymme med låsbara skåp samt toalett/handfat Bageriet innehåller allt man behöver i ett modernt bageri, inventarielista finns hos mäklaren. Omsättningen för 2015 bageri/konditori samt vandrarhemsrum uppgick till ca 1,8 milj kr. Önskar man ytterligare information vänligen kontakta mäklaren för resultatrapport gällande Guldkringlan.

Energideklaration

Önskas fullständig energideklarationen sänd ett mail till mäklaren på agneta.andersson3@lrfkonsult.se.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 2300000 kr

Övrigt

Fastigheten försäljes genom öppen budgivning.Öppen budgivning innebär att intressenter som inkommit med skriftlig intresseanmälan får veta nivå på högsta bud. Bud skall inges skriftligen via fax, e-mail eller post och lämpligast på bifogad blankett, därtill skall bankreferens eller motsvarande lämnas. Eventuella villkor från anbudsgivare skall framgå av anbudet. Efter anbudstidens utgång vidtar slutbudgivning mellan de, av säljaren godkända, budgivare som inkommit med intresseanmälan och önskar deltaga. FRI PRÖVNINGSRÄTT Säljarna förbehåller sig fri prövningsrätt samt rätten att när som helst under processens gång avsluta försäljningen utan särskilt meddelande till intressenterna. Ett lämnat bud på fast egendom är inte bindande. Köpet är bindande först då både köpare och säljare undertecknat köpehandling. Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en skrivelse där det betonas att de i fastighetsbeskrivningen lämnade uppgifterna är ungefärliga. Informationen i fastighetsbeskrivning är baserad på ägarens uppgifter samt annat tillgängligt offentligt material. För felaktigheter i detta material ansvaras ej. För händelse som inte kunnat förutses eller påverkas och som ändrar givna förutsättningar ansvaras ej. LRF Konsult förbehåller sig rätten att ändra fastighetsbeskrivningen, dess omfattning eller förutsättningar i den mån det anses erforderligt, utan särskilt meddelande. LRF Konsult ägnar sig åt, vad man enligt fastighetsmäklarlagen kallar, sidoverksamhet och förmedlar annonserbjudande till Hemnet Service HSN AB. Fast ersättning lämnas indirekt med 300 - 800 kr.

Områdesbeskrivning

Grythyttan med sin småstadscharm lockar till kulinariska upplevelser, här finns Måltidens Hus med kokboksmuseum och i gästgivaregårdens gamla byggnader andas väggarna sin historia medan du njuter av lokala delikatesser som hjortronvin och Bredsjö Blå, osten från traktens eget gårdsmejeri. De storslagna och sjörika bergslagsmarkerna inbjuder till sport- och ädelfiske, paddling och vandring på leder genom historiska marker. Här upplever du äventyret eller bara hämtar kraft, kanske vid någon rofylld skogstjärn med brasan sprakande intill. Det kanske inte är konstigt att Loka, hälsokällan i Bergslagen ligger här. i trakten. www.hellefors.se

Övriga bilagor

HitCounter