VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa alla bilder
Idyllisk gård i Örum

Fakta om fastigheten

Typ:
Lantbruk
Boyta:
114 kvm
Fastighet:
Ystad Örum 23:2 och 28:1
Örums norregata 36
27176 Löderup

Utgångspris/ försäljningssätt

950 000 kr
Öppen budgivning

Budgivning pågår

Kontakt

bild_Daniel Daniel Andersson
Fastighetsmäklare
0705342691
daniel.n.andersson@lrfkonsult.se
LRF Konsult Ystad
Hamngatan 15
271 43 Ystad
Ystad Örum 23:2 och 28:1

Idyllisk gård i Örum

Härlig skånelänga omgärdad av en stor och lummig trädgård. Charmigt osymmetriska stallängor i L-formation, som ramar in gårdsplanen och skapar en trivsam gårdsbild. Möjlighet finns att köpa fastigheten med eller utan ca 4 ha högklassig åkermark.

Byggnader

Bostadslänga

Skånelänga med boarea om 114 kvm med biarea om 19 kvm, enligt taxeringsuppgifter. Murad byggnad med putsad fasad. Yttertak av tegelpannor. Vattenburet värmesystem med jordvärme, värmeslingor om 450 m ligger på fastigheten. Vatten från grävd brunn. Avlopp till trekammarbrunn med nyare infiltration. Murad byggnad med putsad fasad. Yttertak av tegelpannor. Planbeskrivning: Entré med hall/ pannrum och trapp till övre plan. Mindre rum i anslutning till badrum med två tvättställ, badkar, duschkabin, tvättmaskin och toalett. Fullutrustat kök. Sällskapsrum. Entré med hall. Två sovrum, varav ett med lucka ner till mindre källare. På övre plan finns vindsvåning, delvis inredd.

Stalllängor

Stallängor i L-formation med mindre utbyggnad. Murade byggnader uppförda vid olika tidpunkter. Yttertak av tegel och plåt. Putsad fasad med undantag för delar av baksidan. Renovering och förbättringsarbeten har skett på delar av byggnaderna. Här finns stora möjligheter att anpassa byggnaderna efter eget intresse eller verksamhet.

Åkermark

Åkermark av jordklass 9 med en areal om ca 4 ha. Marken ligger uppdelad i två skiften, i anslutning till gårdscentrat. ​

Jordbruksarrende

Det finns en muntlig överenskommelse att jordbruksmarken nyttjas av arrendator. Åkermarken kan tillträdes våren 2018 efter överenskommelse.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 1200000 kr

HitCounter