VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa alla bilder
Avstyckad gård i Vallby

Fakta om fastigheten

Typ:
Lantbruk
Fastighet:
Simrishamn Vallby 9:19
Vallby 919
27656 Hammenhög

Utgångspris/ försäljningssätt

2 000 000 kr
Öppen budgivning

Kontakt

bild_Daniel Daniel Andersson
Fastighetsmäklare
0705342691
daniel.n.andersson@lrfkonsult.se
LRF Konsult Simrishamn
Storgatan 25 (Kockska Gården)
272 31 Simrishamn
Simrishamn Vallby 9:19

Avstyckad gård i Vallby

Välunderhållen gård strax söder om Hammenhög. Vitputsat gårdscentrum med bostadshus från 30-talet. Stallängor i L-formation där den ena längan är omgjord till en ljus och öppen ateljé med pentry och toalett. Skyddad innergård och trädgård i alla väderstreck.

Byggnader

Stallängor

Murade stallängor i L-formation. Den västra längan är omgjord till en öppen och ljus ateljé/festlokal på ca 130 kvm. Kamin finns i den södra delen. Här finns även pentry och toalett i en yta om ca 10 kvm, samt garage med port ut mot innergården. Denna västra länga har loft under sadeltak med yttertak av plåt. De östra längan är på ca 200 kvm och är uppdelad i stall, verkstad och loge. Denna östra länga har pulpettak med yttertak av plåt.

Bostadsbyggnad

Bostadsbyggnad uppförd 1930 om 7 rum och kök. Area på ca 240 kvm, uppgift enligt säljare. Gjuten källare under delar av byggnaden samt krypgrund, avfuktare installerad år 2015. Stomme av tegel och fasad av puts. Yttertak av plåt, från 2012. Uppvärmning via luft-vattenpump, från 2011. Kommunalt vatten och avlopp, den äldre vattenbrunnen finns kvar och kan nyttjas till trädgårdsbevattning etc. Avtal om installation av fiber finns tecknat med IP-only. Nedre plan: Huvudentré med hall och trapp till övre plan. Sovrum. Salong med burspråk och kamin. Sällskapsrum med utgång till altan. Badrum med golvvärme. Fullutrustat kök. Utbyggnad med köksentré, hall och tvättstuga. Övre plan: Hall, badrum, 3 sovrum samt garderober. I det östra sovrummet finns ett stort fönsterpart och utgång till balkong. Källare: 3 källarrum.

Lantmäteriförrättning

Fastigheten är under pågående avstyckning.

Möjlighet att köpa till mer mark

Möjlighet finns att köpa till en mindre areal åkermark i direkt anslutning till gårdscentrumet.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 375000 kr

HitCounter