VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa alla bilder
Hasslebacken - Halmstad by

Fakta om fastigheten

Typ:
Lantbruk
Boyta:
200 kvm
Fastighet:
Svalöv Hasslebacken 7:5
Hasslebacken 3560
26878 Kågeröd

Utgångspris/ försäljningssätt

Öppen budgivning

Kontakt

bild_Dan Dan Lennartsson
Fastighetsmäklare
0431-41 81 30
0702966266
dan.lennartsson@lrfkonsult.se
LRF Konsult Ängelholm
Kuvettvägen 2
262 71 Ängelholm
Svalöv Hasslebacken 7:5

Hasslebacken - Halmstad by

Gården Hasslebacken är fritt och lantligt belägen med ca 20 km till Helsingborg och Landskrona. Infarten till gården är magnifik med egen lindallé, tre dammar som omgärdas av fruktträd och i dammarna finns ett bra bestånd av kräftor. Gedigen och rymlig mangårdsbyggnad om ca 200 kvm. Ekonomibyggnader med öppna ytor och inrett utrymme i uthus gör att gården är lämplig för någon verksamhet. Areal om ca 3,2 ha.

Byggnader

Mangårdsbyggnad

Gediget bostadshus som har sitt ursprung troligtvis i slutet på 1800-tal men har på senare år genomgått omfattande renoveringar. Byggnaden är uppförd i 1,5 plan med tegelväggar under tegelpannor. Mindre källare och resterande är gjuten platta. Isolerglasfönster och mekanisk ventilation. Uppvärmning sker via luftvärmepumpar, braskamin samt nyare oljefyllda elradiatorer. Enskilt vatten och eget avlopp vilket inte är godkänt. Internet via ADSL och fiberanslutning kommer ske under året. Planlösning: Hall med entré, trappa till ovanplan och gästtoalett. Rymligt allrum och matrum med ekparkett. Allrum med braskamin. Kök med matplats och skjutdörr till uteplats och trädgård. Vardagsentré. Kontor/sovrum. Badrum med värme i klinkergolv, kaklade väggar, dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare. På ovanvåningen finns ett ljust och rymligt allrum med kupor på båda håll. Sovrum på gavel med klädgard. Kontor/barnrum. Duschrum med toalett och handfat. Sovrum på gavel med balkong och klädgard.

Ekonomibyggnader

MASKINHALL Byggnaden är uppförd i stål bakom och under plåt. Byggyta om 510 kvm. Maskinhallsdel med gjuten platta, port för större transporter och även två bilportar från gårdsplan. I anslutning till maskinhall finns plan för upplag eller ridbana och godkänd oljetank med elpump. KONTOR/HOBBY På en del av maskinhallen finns utrymme om drygt 90 kvm som är inrett och isolerat. Uppvärmning sker via luftvärmepump och elradiatorer. Tvättstuga och grovkök. Badrum med dusch, toalett och bastu. Förvaringsloft på ovanplan. STALL OCH LOGBYGGNAD Stalldel med öppet utrymme där inredning tagits bort. Förvaringsrum. Häststall med sadelkammare. I vinkel till stall finns loge 9,4 x 12,8 m, uppförd i trä som är plåtbeklädd och med gjutet golv.

Mark

Välvårdad trädgård med lusthus där det finns vatten och el indraget. Gårdsplanen är helt inhägnad. Förslaget på bilagd karta är ca 3,2 hektar. Fastigheten omfattar totalt en större areal och kommer avstyckas i enlighet med bilagd karta. Det är möjligt efter överenskommelse med säljaren att förvärva ytterligare mark. Arealen är uppmätt på karta och är därför ej exakt utan kommer fastställas efter lantmäteriförrättning.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 1334000 kr

Kartor över fastigheten

HitCounter