VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa alla bilder
Mindre hästgård

Fakta om fastigheten

Typ:
Småhus
Fastighet:
Hässleholm Hemmeströ 3:66
Hemmeströ 4611
28020 Bjärnum

Utgångspris/ försäljningssätt

2 500 000 kr

Kontakt

bild_Rebecca Rebecca Servin
Fastighetsmäklare
044-20 89 01
rebecca.servin@lrfkonsult.se
LRF Konsult Kristianstad
Västra Boulevarden 47
291 31 Kristianstad
Hässleholm Hemmeströ 3:66

Mindre hästgård

På ett trevligt läge strax utanför Bjärnum välkomnas ni till en mindre gård med möjligheter för hästhållning. Perfekt för Er som letar efter ett lantligt boende och möjlighet att ett kontor på hemmaplan. Välskött boningshus i 1,5-plan. Stall med tre hästboxar och uppvärmd sadelkammare. Dubbelgarage med extra rum på ovanvåningen.

Byggnad

Rum

Tilltalande bostadsbyggnad i 1,5 plan med krypgrund, uppförd 1909 och har 1991 genomgått en omfattande renovering. Byggnaden har en taxerad boarea på 143 kvm och taxerad biarea på 25 kvm. Bostaden består utav en trästomme och beklädd med en träfasad, betongpannor samt 2-glasfönster. Uppvärmning sker med pellets. Enskilt vatten samt enskilt avlopp med infiltration (-91). Ni välkomnas in i en ljus hall med terrakottagolv, genom hallen når ni ett stort och rymligt kök med matplats. I anslutning till köket ligger ett oisolerat uterum i söderläge. Från köket passerar ni ett halvkaklat badrum, med badkar och toalett, därefter kommer ni in till ett rymligt vardagsrum med dagsljus från tre håll. En trappa upp når ni en ljus hall och finner fyra sovrum varav ett lite större. På ovanvåningen finns ett till badrum med dusch och toalett. Tvättstugan och pannrum befinner sig i ett separat rum i stallbyggnaden som ligger i nära anslutning till bostadsbyggnaden.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 830000 kr

Övrigt

- Intresseanmälan för fiberanslutning är inlämnad. - Försäljning av fastigheten sker via öppen budgivning till ett utgångspris av 2 500 000 kronor. Vid intresse från flera budgivare kommer försäljningen att slutföras genom auktionsförfarande. Fri prövningsrätt förbehålles säljaren. - 10 % av köpeskillingen erlägges kontant som handpenning vid kontraktstecknandet och resterande senast vid tillträdet. Budgivaren skall inom 14 dagar efter avslutad budgivning vara beredd att teckna köpekontrakt, varför besiktning av objektet/fastigheten och kontroll av finansieringsmöjligheter mm bör vara klart innan bud lämnas.

Kartor över fastigheten

Externa hemsidor

HitCounter