VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa alla bilder
Lantligt belägen 1,5-plans villa

Fakta om fastigheten

Typ:
Småhus
Fastighet:
Östra Göinge Hjärsås 17:38
Hjärsås 3168
28990 Knislinge

Utgångspris/ försäljningssätt

650 000 kr

Kontakt

bild_Rebecca Rebecca Servin
Fastighetsmäklare
044-20 89 01
rebecca.servin@lrfkonsult.se
LRF Konsult Kristianstad
Västra Boulevarden 47
291 31 Kristianstad
Östra Göinge Hjärsås 17:38

Lantligt belägen 1,5-plans villa

Villa med naturskönt läge belägen i Hjärsås strax utanför Knislinge. Stor och härlig tomt med diverse buskar och småträd. På tomten ligger ytterligare två stycken tillhörande uthus.

Byggnad

Rum

Bostadsbyggnad i 1,5 plan med med källare under en del byggnaden. Byggår 1935 och en taxerad boarea på 118 kvm. Bostaden är uppförd med eternitfasad, tegelpannor samt treglasfönster. Uppvärmning sker med direktverkande el. Enskilt vatten samt enskilt avlopp. Ni välkomnas in genom hallen där ni till vänster finner trappan upp till ovanvåningen och till höger ingången till allrummet. Från allrummet når ni det rymliga köket samt toalett och hall. En trappa upp når ni en mindre hall som tar er till två sovrum. Bostaden är i behov av renovering såväl utvändigt som invändigt. Den stora tomten har en större del uppväxt med olika buskar och mindre träd. På tomten finns dessutom två stycken uthus med träfasad och eternittak.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 169000 kr

Övrigt

Då fastigheten säljs av ett dödsbo är köparen medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljarna friskriver sig från ansvar för fel eller brister i fastigheten. Energideklaration är ej utförd. Säljaren kommer i köpekontraktet ta med en klausul som avtalar bort rätten att upprätta en energideklaration på säljarens bekostnad.

Kartor över fastigheten

HitCounter