VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa alla bilder
MARIESTRAND! Här slutar sökandet! Trea på översta våningen

Fakta om fastigheten

Typ:
Bostadsrätt
Fastighet:

Mariehemsvägen 110
90660 Umeå

Utgångspris/ försäljningssätt

1 595 000 kr

Kontakt

bild_Robin Robin Lindström
Fastighetsmäklare
070-3684521
robin.lindstrom@lrfkonsult.se
LRF Konsult Umeå
Västra Esplanaden 19
903 25 Umeå

MARIESTRAND! Här slutar sökandet! Trea på översta våningen

Torsdag efter Torsdag. Visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är värda att vänta på. Välkommen till Mariehemsvägen 110. En bostad där man utnyttjat varenda centimeter på bästa möjliga sätt och som sannerligen skiljer sig från mängden! Bostaden erbjuder bl.a: - Modern och ljus inredning - Fräscht badrum med egen tvättmaskin och torktumlare - Social planlösning - Balkong med många soltimmar - Närhet till Nydalasjön - På gångavstånd finns Mariehems centrum med bra service av bl.a. nybyggd matvarubutik, restauranger, frisersalonger och gym. - Skolor, förskolor, hälsocentral och bibliotek i närområdet. - Goda bussförbindelser och fin fina gång- och cykelvägar till Universitetet, sjukhuset eller Umeå centrum. - Riksbyggen som ekonomisk förvaltare (tryggt och välomhändertaget) Månadsavgift: 4272 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophantering, snöröjning och underhåll. Individuell elavläsning. Hushållselen ingår inte i månadsavgiften. Alla lägenheter debiteras efter egen förbrukning. Utöver månadsavgiften tillkommer det ett obligatoriskt tillägg på 125kr/mån. Detta innefattar KABEL-TV och INTERNET. Välkommen till ett boende att längta till! Möjlighet till förhandsvisning finns, vänligen kontakta Robin Lindström 070 368 45 21

Byggnad

Huskropp i två våningar.

Rum

Väl tilltagen hall med gedigen mörkt klinkergolv. Gott om plats för klädavhängning. Direkt till vänster finns en rymlig klädkammare, används idag som förråd. Större helkaklat badrum med modern inredning såsom WC, spegelskåp med downlights, kommod med infällt tvättställ och duschväggar i frostat glas. Dessutom bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ekparkettgolv. Utgång till balkong i västerläge. Välutrustat kök med snyggt infälld induktionshäll, varmluftsugn och micro. Givetvis även diskmaskin. Kyl och frys från välkända Electrolux i rostfritt. Vita släta köksluckor med rostfria detaljer, natursten ovanför redig bänkskiva i mörk träfärg. Lägenheten disponerar två sovrum i var sin ände av våningen med genomgående ljusa materialval. Större skjutdörrsgarderob i sovrum 1.

Övrigt

Föreningen har en lägenhet som kan hyras av medlemmar vid behov av extra utrymme. Lägenheten finns i bottenplanet ingång 114. Det är en liten etta med hall, kokvrå och stor toalett med dusch. Köket består av ett trinettkök utrustat med det mesta man kan behöva. Där finns ett stort bord med plats för 6 personer, två sköna resårsängar med täcken och kuddar, TV, radio och internet. Ett städskåp finns med dammsugare och annat du behöver för att städa rent efter dig enligt städ lista i skåpet. Hyran per natt är 200 kr och då ingår parkering med motorvärmare precis utanför ingång i 114. Två cyklar finns att tillgå för de som hyr gästlägenheten. De finns i cykelförrådet 114.

Områdesbeskrivning

- Närhet till Nydalasjön - På gångavstånd finns Mariehems centrum med bra service av bl.a. nybyggd matvarubutik, restauranger, frisersalonger och gym. - Skolor, förskolor, hälsocentral och bibliotek i närområdet.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser och fin fina gång- och cykelvägar till Universitetet, sjukhuset eller Umeå centrum.

HitCounter