VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa fastigheter till salu Fastigheter till salu
Mindre skogsfastighet i Rusele.

Mindre skogsfastighet i Rusele om totalt 6,7 ha i ett skifte. -Boningshus -Dubbelgarage samt komplementsbyggnader - 5,4 ha skogsmark -Totalt virkesförråd om ca 700 m³sk -Jakt i Rusele VVO som jagar på ca 7 015 ha

Fakta om fastigheten

Typ:
Lantbruk
Totalarea:
6,7 ha
Skogsmark:
5,4 ha
Skogsimpediment:
0,6 ha
Inägomark:
0,6 ha
Övrigmark:
0,1 ha
Virkesförråd:
710 m³sk
Boyta:
99 kvm
Fastighet:
LYCKSELE RUSELE 4:25
Rusele 31
92195 Blåviksjön
Utgångspris

295 000 kr

Försäljningssätt

Intresseanmälan, senast 2018-11-16, kl 17:00

Kontakt

bild_Steve
LRF Konsult Lycksele
Skolgatan 11
921 31 Lycksele
LYCKSELE RUSELE 4:25

Mindre skogsfastighet i Rusele.

Mindre skogsfastighet i Rusele om totalt 6,7 ha i ett skifte. -Boningshus -Dubbelgarage samt komplementsbyggnader - 5,4 ha skogsmark -Totalt virkesförråd om ca 700 m³sk -Jakt i Rusele VVO som jagar på ca 7 015 ha

Byggnader

Boningshus

Huset har en stomme av i lösvirke och är uppfört i 1 ½ plan med stående brädfordring och läkt. Murad källargrund. Takbeklädnad utav tegelpannor. Borrad vattenbrunn och enskilt avlopp av enklare sort. Vattenburen uppvärmning med vedeldning. Huset är tilläggsisolerat utvändigt 2014. På bottenplan finns hall, kök, mindre toalett, samt två större rum med portal emellan. På övervåningen finns hall, och två sovrum. I källaren finns pannrum, tvättstuga med duschhörna samt förrådsrum.

Garage

Dubbelgarage med portar. Uppförd på betongplatta i lösvirke. Korrugerad plåt på taket.

Skogsuppgifter

På fastigheten finns en skogsbruksbeskrivning upprättad 2018-09 av David Boström LRF Konsult. Enligt skogsbeskrivning omfattar skogsmarken ca 5,4 ha och ett uppskattat totalt virkesförråd om ca 700 m³sk tillika Gallringsskog. Skogsmarken domineras av tall som står för ca 70 % av virkesförrådet, gran 15 % och resterande 15 % av löv.

Fastighetsgränser

Fastighetens gränser kan vara bristfälligt uppmarkerade. Säljaren svarar ej för ytterligare uppmarkering av dessa.

Allmänt

Fastigheten ligger ca 45 km norr om Lycksele tätort i utkanten av byn Rusele. Fastigheten består utav ett skifte. Boningshuset är beläget en bit högre upp från den större landsvägen. Det finns ett flertal komplementsbyggnader till boningshuset såsom dubbelgarage, friggebod, små stugor, samt förrådsbyggnader.

Jakt

Fastigheten ingår i Rusele VVO som jagar på ca 7 015 ha. Källa Länsstyrelsen AC-län.

Naturvärden

Inga nyckelbiotoper, höga naturvärden eller fornminnen finns registrerade på fastigheten. (Källa SeSverige)

Förvärvstillstånd

Juridisk person behöver förvärvstillstånd liksom privatperson som ej varit mantalsskriven inom Lycksele kommun det senaste året. Kostnaden för förvärvstillstånd är 3 700 kr för privatperson.

Besiktning och undersökningsplikt

Köparen är väl medveten om att uppgifterna från skogsbruksplanen i objektbeskrivningen är framtagna enligt för skogsbruksplanläggning gängse metod och är endast ungefärliga. Det kan förekomma avvikelser både uppåt och nedåt. Avvikelserna gäller både enskilda bestånd och summan av dessa. Det kan således inte av Köparen uppfattas som någon garanti att uppgifterna korrekt återger fastighetens egenskaper. Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en skrivelse där det betonas att de i fastighetsbeskrivningen lämnade uppgifterna är ungefärliga. Informationen i fastighetsbeskrivning är baserad på ägarens uppgifter samt annat tillgängligt offentligt material. För felaktigheter i detta material ansvaras ej. För händelse som inte kunnat förutses eller påverkas och som ändrar givna förutsättningar ansvaras ej. LRF Konsult förbehåller sig rätten att ändra fastighetsbeskrivningen, dess omfattning eller förutsättningar i den mån det anses erforderligt, utan särskilt meddelande. LRF Konsult ägnar sig åt, vad man enligt fastighetsmäklarlagen kallar, sidoverksamhet och förmedlar annonserbjudande till Hemnet Service HSN AB. Fast ersättning lämnas indirekt med 300 - 800 kr.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 115000 kr

Kontakt

bild_Steve
LRF Konsult Lycksele
Skolgatan 11
921 31 Lycksele

Liknande fastigheter