Juridiska råd för familjen, företaget och fastigheten

Vi vänder oss till alla som behöver juridisk rådgivning. Hos oss kan du få juristhjälp oavsett om det gäller det privata, företaget eller fastigheten. Detta gör oss unika på marknaden.

En av Sveriges största juristbyråer

Vi är ca 100 jurister och specialister som kan familjerätt, affärsjuridik och fastighetsrätt på LRF Konsult. Det gör oss till en av Sveriges största juristbyråer. Vårt dagliga arbete med juridik handlar till stor del om att hjälpa dig och andra kunder att hantera problem och konflikter. Det kan vara privat juristhjälp eller frågor som rör ditt företag. Oavsett om det handlar om en tvist som redan uppstått eller ett avtal som ska förhindra problem kan våra jurister hjälpa till. Att ha ordning på avtal, testamente och andra juridiska frågor är en trygghet om något händer dig, familjen eller företaget.

Dina juridiska behov styr

Dina juridiska behov styr, vår målsättning är att vara Sveriges bästa jurister och specialister. Det innebär att vi ska ha den högsta kompetensen och den mest professionella juridiska rådgivningen. Eftersom vi vet att förutsättningarna skiljer sig åt i olika branscher och i olika delar av landet innebär det också att vi ska vara bäst på att anpassa vår rådgivning till just dina behov. 

Få juristhjälp i hela landet

Vi har 130 kontor över hela landet och kan hjälpa dig med juridisk rådgivning där du finns.  Du har alltid nära till kompetenta experter med ett personligt engagemang som kan hjälpa dig med dina juridiska frågor. 

Behöver du juristhjälp, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. 

Kontakta oss

Aktuellt just nu

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Vi skickar ut två olika nyhetsbrev kontinuerligt under året, ett för Skog och Lantbruk samt ett för Företag. Välkommen att prenumerera på ett av dem eller båda genom att göra din intresseanmälan. Det är självklart kostnadsfritt!