Erbjudande om att bilda aktiebolag

Som företagare behöver du en partner som förstår din situation och kan hjälpa dig hitta svaren på dina frågor. Hos LRF Konsult finner du ett nätverk av kvalificerade rådgivare som kan hjälpa dig med din redovisning, upprätta avtal, eller se över din beskattning och dina förmåner. Med ett bra bollplank kan du fokusera på att utveckla dina affärer.

Vi bjuder på bolagsbildningen
När du bildar AB med brutet räkenskapsår bjuder vi på kostnaden för att bilda bolaget om vi får förtroendet upprätta två på varandra följande årsbokslut för dig. Ett värde motsvarande 4 600 kr. 

Telefonrådgivning till dig som är kund och har eller ska starta aktiebolag
Som kund får du tillgång till kortare fri telefonrådgivning inom affärsjuridik och skatt för att vägleda dig i dina frågeställningar gällande ditt nuvarande eller blivande aktiebolag. Vi svarar på dina frågor måndag-fredag, 9.00–11.00 på telefon 0771-27 27 27, fråga efter bolags- eller skattejouren.

Rätt skatt och förmåner
Vi har tagit fram ett rådgivningskoncept som ger dig konkreta råd om alla aspekter som påverkar din beskattning, inte bara utdelning. Kontakta oss och boka in ett möte med en våra aktiebolagsrådgivare.

Kontakta oss