VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Välkommen på arrendekurs på Varbergs Kusthotell — 22-25 oktober 2018

LRF Konsult välkomnar dig till en fyradagarsutbildning i arrende, hyra och övriga nyttjanderätter.

Utbildningen är praktiskt orienterad och riktar sig till alla som arbetar med nyttjanderättsfrågor såsom förvaltning och upplåtelse av mark. Innehållet är anpassat både för den som gått kursen tidigare år och den som deltar för första gången.

Kursen är förlagd till Varbergs Kusthotell – ett klassiskt hotell 52 steg från havet. Hotellet erbjuder konferenser som höjer sig över mängden med möjlighet att träna hårt, ta en skön strandpromenad och inte minst härlig avkoppling i Sveriges enda Thalassospa med det salta vattnet som genomgående tema.

Kursavgiften inkluderar helpension i enkelrum med för- och eftermiddagskaffe, riklig lunchbuffé, tvårätters middagssupé, tillgång till gym samt ett inträde till spa. Dessutom anordnas två stycken gemensamma aktiviteter. Besök gärna varbergskusthotell.se för mer information om anläggningen.

För att få en givande kurs och utbildning har vi maximerat antalet kursdeltagare till 30 personer.

Kursinnehåll

Kursen behandlar samtliga arrendeformer d v s jordbruks-, bostads-, anläggnings-
och lägenhetsarrenden. Tyngdpunkten ligger på jordbruksarrende. En av kursdagarna ägnar vi helt åt hyresrättsliga frågor.

Vi kommer också att ta upp andra fastighetsrättsliga frågor som fastighetsreglering, avstyckning, klyvning m.m. och hur dessa inverkar på arrenden och andra nyttjanderätter.

Sist men inte minst lämnas stort utrymme för deltagarnas specifika önskemål, frågor och synpunkter. Vi ser därför gärna att du i din anmälan berättar om det är någonting särskilt som du vill ska behandlas under kursveckan.

Föreläsare

Föreläsare blir Carl Olof Nilsson Öhrnell, hyresråd i Hyres- och arrendenämnden i Jönköping och lantmätare Marianne Eriksson, Hallstavik. Kursledare är Jessica Wieslander, LRF Konsult.

Kurstider 

Utbildningen omfattar fyra hela kursdagar  om sammanlagt ca 22 timmar.

Kursavgift

Kursavgiften är 16 000 kr exklusive moms. I priset ingår helpension i enkelrum, tillgång till gym, två gemensamma aktiviteter, ett inträde på Thalassospa samt kurs och kursdokumentation.

 

 

Jag vill anmäla mig»

Sista anmälningsdag är den 20 september 2018. Anmälan är bindande.

 

Frågor och funderingar?

Har ni synpunkter eller frågor på kursen eller arrangemanget, kontakta då Jessica Wieslander alternativt Ingela Ekholm. Vänligen använd kontaktformulären här bredvid.

Hjärtligt välkomna med er anmälan och till en spännande och lärorik kurs!