VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Framtidsfullmakt till fast pris

Med upprättandet av en framtidsfullmakt avgör du själv vem eller vilka som ska ta hand om dina personliga och ekonomiska angelägenheter om du själv en dag inte längre är förmögen att fatta egna beslut. LRF Konsult firar 100 år och vill i och med detta erbjuda dig en framtidsfullmakt till fast pris.

Framtidsfullmakt till fast pris

Skapa trygghet med en framtidsfullmakt 

Många drabbas förr eller senare av något som gör det svårt att ta hand om sig själv och sin ekonomi. Tidigare har det enda alternativet varit för de anhöriga att gå igenom en lång och komplicerad process för att ordna god man och förvaltare. Men nu är det möjligt att upprätta en sk framtidsfullmakt vilket gör att du själv bestämmer vem som ska företräda dig om behov uppstår. 

Just nu erbjuder vi dig upprättande av framtidsfullmakt för totalt 3 900 kr inkl moms. Vi säkerställer att din framtidsfullmakt följer lagstiftningens komplicerade regelverk och samtidigt anpassas efter just dina önskemål och behov. Vi ser också till att hanteringen av kontrollfrågan, d. v. s. vem som ser till att fullmakten efterlevs formuleras på korrekt sätt.

Fyll i formuläret så bokar vi en tid inom kort.

Villkor
Erbjudandet gäller till och med 31 december 2018.

För att få upprätta en framtidsfullmakt krävs det att du är över 18 år och att du i dagsläget kan ta hand kunna ta hand om dina angelägenheter.

 

 Du bestämmer:

Check 

Vem eller vilka som får fullmakt och över vad
Vill du att olika personer ska få fullmakt för olika områden. Någon som ska ansvara för din ekonomi och någon annan för läkarvård och boendesituation?

Check 

I vilka situationer fullmakter träder in
När ska fullmakten börja gälla? Är det när fullmaktstagaren anser dig oförmögen att göra affärer eller vill du att ett läkarutlåtande ska krävas?

Check  Vilka områden fullmakten gäller för
Ska fullmaktstagaren få helhetsansvar över ekonomin, eller t ex enbart om boendet? 
   

   

130 kontor 75 000 kunder 100 års kompetens

Juridisk hjälp på
över 130 orter

Med kontor i hela landet kan vi hjälpa dig med juridisk rådgivning där du är.

Hög kompetens inom
fler områden 

Vi är specialister inom både familjerätt, affärsjuridik och fastighetsrätt.

En av Sveriges
största juristbyråer

100 års samlad erfarenhet med cirka 100 jurister gör oss till en av landets största.Just nu erbjuder vi framtidsfullmakt för 3 900 kr inkl moms. Fyll i formuläret så återkommer vi med tidsförslag inom kort. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2018.

Dataskyddspolicy
* Måste fyllas i