Lägg till en jurist i ditt nätverk

Alla hamnar vi någon gång i situationer där vi har behov av juridisk rådgivning. Det kan röra sig om stora livsavgörande och plötsliga förändringar, såsom giftemål, skilsmässa och dödsfall eller en mer långsiktig planering för att undvika tvister i framtiden. Även om du just nu känner dig kär och galen finns det stora risker utan äktenskapsförord, inte minst som företagare.

Vi tror inte vi behöver övertyga dig hur viktigt ett starkt nätverk är. Man vet aldrig när rätt kontakt kan komma till pass. Därför gör vi det lätt för dig att stärka ditt nätverk med någon av våra kunniga familjejurister som finns på 130 orter över hela Sverige. 

Visa alla jurister

     

Familjerättsträffar - anmäl dig till aktuella träffar

Kampanjen går under namnet "Familjerätt för företagare och gårdsägare". Under de träffar som hålls kan du kostnadsfritt prata familjerättsfrågor med våra kunniga jurister.

Gården Byter Ägare - nu kan du anmäla dig till en träff i höst!

Vår största kampanj kommer att genomföras på ett stort antal orter i höst och de kostnadsfria träffarna sker under oktober-december. Nu kan du göra din anmälan om att delta i en av alla de träffar vi genomför runt om i landet. Välj utifrån den region du är intresserad av. 

Läs mer och gör din anmälan>>

Trygghetstest - Tänk efter före

Ibland behöver man prata med någon som vet. Så att det blir som man vill.

Gör Trygghetstestet och få råd>>

 

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Vi bevakar de senaste trenderna i branschen och ger dig aktuell information från aktörer inom alla branscher. Vi ger tips och ideér till dig som driver egen rörelse.

Börja prenumerera redan idag!»