Lägg till en jurist i ditt nätverk

Vi tror inte vi behöver övertyga dig hur viktigt ett starkt nätverk är. Man vet aldrig när rätt kontakt kan komma till pass. Därför gör vi det lätt för dig att stärka ditt nätverk med någon av våra kunniga jurister som finns på 130 orter över hela Sverige.

Är du fastighetsägare?
Som fastighetsägare är frågor kring intrång ständigt aktuella när det enskilda intresset allt oftare ställs mot samhällets. Om du drabbas av markintrång är det självklart viktigt att se till att få rätt ersättning. Att kontakta vilken advokat som helst hjälper inte – du måste få hjälp av specialister med erfarenhet av just sådana fall. LRF Konsult jurister och specialister har under närmare 60 år varit ledande just på fastighets- och äganderätt.

Funderar du på att överlåta ditt företag eller gård?
Generationsskifte i företaget är en sak av stor betydelse som de flesta företagare förr eller senare måste ta ställning till. På ett avgörande sätt påverkar det de inblandade parternas levnadsvillkor, framtida inkomster och möjligheter att förverkliga önskemål och ambitioner. Det finns en rad fallgropar som kan undvikas och mycket att vinna på god planering både av ekonomiska och personliga skäl.

Lägg till en jurist på en ort nära dig!

Visa alla jurister

Kontakta oss