Erbjudanden

Här kan du se och läsa mer om våra erbjudanden som vi kan erbjuda till dig med syfte att göra ditt företagande enklare.

Kontakta oss

Om du har frågor kring våra erbjudanden, ber vi dig att ta kontakt med ditt kontor alternativt ring eller mejla till vår digitala support på 0771-77 97 00 alternativt använd formuläret här på sidan.

Digital Företagare

Att sköta ekonomin ska vara enkelt och smidigt som småföretagare. Med våra digitala paket får du tjänster som passar ditt företags behov och kan kombineras med tryggheten av en personlig rådgivare. Alltid till fasta månadspriser.

Digital Företagare - LRF-medlem

Som LRF-medlem får du dessutom ett exklusivt erbjudande om 995 kronor i rabatt på ett startpaket för att på bästa sätt komma igång.

Digital Företagare - hästföretagare

Med Digital Företagare får du som hästföretagare digitala redovisningstjänster och kan arbeta mer effektivt. Du som vill får även tillgång till en personlig rådgivare inom hästföretagande.

Digital Skogsägare

Kombinera nya digitala verktyg som ger dig ordning och reda i din skogsfastighets ekonomi på ett enkelt sätt. Du har alltid kunniga och aktiva rådgivare nära till hands.Prova gratis under 30 dagar!

Digital Bonde

Digital Bonde är allt du behöver för att få än bättre kontroll på ditt företags utveckling. Helt digitalt och alltid tillgängligt från datorn, läsplattan eller mobilen.

 

Kontakta oss