VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

LRF Konsult 100 år och framåt

I år har LRF Konsult haft förmånen att få vara rådgivare åt landets småföretagare under hela 100 år. Det vill vi fira med dig som vill bli kund hos oss och ger dig ett antal 100-års erbjudanden! Välkommen att ta del av dem här.

 

100 % på en rådgivingstimme100% rabatt på en rådgivningstimme – ekonomi och affärsrådgivning

Kontakta oss idag för 100 % rabatt på en rådgivningstimme så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå längre. På LRF Konsult har vi 100 års erfarenhet av bokföring, redovisning, företagande och svenska skatteregler. Erfarenheter som gör att vi kan ge våra kunder goda råd och initierad hjälp i alla tänkbara situationer och skeenden.

Boka en rådgivningstimme

 

Framtidsfullmakt

100-årserbjudande - Framtidsfullmakt till fast pris

Många drabbas förr eller senare av något som gör det svårt att ta hand om sig själv och sin ekonomi. Nu finns möjlighet att upprätta en framtidsfullmakt, där du själv bestämmer vem som ska företräda dig. Fram till den 31 januari erbjuder vi dig upprättande av framtidsfullmakt för 3 900 kr inkl. moms.  

Boka en framtidsfullmakt

 

Värdebedömning

100% rabatt på en muntlig värdebedömning av din fastighet

Inför försäljning av din skogs- eller jordbruksfastighet, om du bestämt dig eller funderar på att sälja, gör vi en muntlig värdebedömning utan kostnad. Hör av dig så bokar vi en tid!

Boka en muntlig värdebedömning

 

Ägarskifte

100-årserbjudande - Starthjälp för ägarskifte 

LRF Konsult hjälper dig att räta ut dina frågetecken kring ditt generationsskifte och har ett fint erbjudande till dig, nu när vi firar 100 år. Med Starthjälp Ägarskifte erbjuder vi dig två timmars rådgivning anpassat utifrån dina och din familjs förutsättningar för ett lyckat ägarskifte. Priset är 2 400 kronor exkl. moms (ord.pris 4 000 kronor exkl. moms).

Boka en starthjälp